Ga naar de inhoud
Seizoens evenementen voor winkelcentra

ONZE SEIZOENSEVENEMENTEN

Sinterklaas

Bij alle Sinterklaasactiviteiten, uitgevoerd door Winkelcentrum Events zijn eventueel aanwezige Pietjes altijd gezellige en kindvriendelijke Roetveegpietjes.

Pietenbezoek winkelcentrum events

Kerst

Volgens velen de mooiste tijd van het jaar. Eens! Als een van onze grootste best-sellers, onze Kerst Events zijn gevuld met plezier en activiteiten vol interactie en brengen gegarandeerd een fijne kerstsfeer naar uw centrum!

Kerst evenementen winkelcentrum-event

VOORJAAR EVENTS

Vrolijk gekleurde stoepkrijt, gezellig pleintje voorzien van kunstgrasmatten, planten en bloemen, en meer om lente atmosfeer te brengen naar uw winkelen.

Voorjaar Event voor kinderen winkelcentrum events tuintjesplein

Zomer Events

Om uw winkelcentrum in de zomermaanden levendig te houden, is juist dan het organiseren van leuke evenementen een aanrader.

Met name kinderactiviteiten zijn erg geschikt vanwege de lange vakantie. Ouders gaan er graag met de kids een ochtend of (mid)dag tussenuit.

zomer event met winkelcentrum event

HERFST EVENTS

De vakantie is voorbij, maar de pret nog lang niet. Houd de goede stemming erin met onze herfstevenementen. Breng warmte en gezelligheid door middel van passende events o.a. met herfstlekkernijen, knutsel en fashion activiteiten in thema!

pompoensoep food event winkelcentrum evnts

Winter Events

Demonstratie IJssculpturen Live, Ice Skating, Wintergames, Meet & Greet de vrolijke Sneeuwpop, Meet & Greet de IJsprinsessen en Sneeuwpop + Show en meer. Klaar voor een leuke winter!

winter ice skating winkelcentrum-events

Staat de gewenste event niet vermeld?

Vraag een offerte aan voor een event op maat!

Neem contact met ons nu