Bloembollen uitdeel

Twee zonnige tuiniersters delen zakjes bloembollen uit om de lente te vieren.

De actie bestaat uit:

Prijs € 795,- excl. btw en reiskosten

Spring!

Spring letterlijk de lente in!

Dit springevenement kunnen we op maat samenstellen met bv trampolines in heel veel soorten en maten, springen op muziek, springtouwen enzovoort. Een mooi begin van de lente!

Inclusief:

Prijs € 995,- / meer trampolines mogelijk tegen meerprijs. Prijzen excl. btw en reiskosten

Mini Fashion Event

Deze actie bestaat uit circa 8 pop-up fashionshows waarbij we voor de modewinkel, schoenenwinkel e.d. de rode loper uitrollen.

De getalenteerde en modebewuste presentatrice zal enthousiast de items die gedragen worden door het model aanprijzen. Met een beetje humor, muziek, geluid en hun opvallende verschijning trekken zij zeker de aandacht.

Vooraf zal er met iedere winkel die past in de “fashionbranche” worden afgesproken welke items in de schijnwerpers gaan staan.

Deze actie is inclusief:

Prijs € 995,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding

De Kleine Tuinier

Wij creëren een fantasiewereld voor kinderen waarin zij gezellig mogen tuinieren en spelen in de lentetuin.

Het decor bestaat uit een achtergrond en grote cardboards van bv bomen en dieren. Daarnaast zijn er tuintjes, huisjes, een dierenweide en veel materiaal om de fantasie de vrije loop te geven

Deze fantastisch leuke en decoratieve actie is inclusief:

Prijs € 1295,- ( 4 uur ) € 1395,- ( 5 uur ) € 1495,- ( 6 uur )

Dierenbingo

In het centrum moeten de kinderen op zoek gaan naar de dieren die op hun bingokaart te vinden zijn.

De dieren ( lammetjes, kuikentjes, biggetjes, veulentjes, eendjes e.d. ) worden in etalages geplaatst en bestaan uit decoratieve helium gevulde ballondecoraties.

Streep alle gevonden dieren af op de bingokaart en ontvang bij het inleveren een leuke lentetraktatie en gadget

Inclusief:

Prijs € 995,- excl. btw en reiskosten

DIY Stoepkrijt Maken

Kleurrijke creatieve workshop voor kinderen. Maak je eigen vrolijk gekleurde stoepkrijt.

Kinderen mogen alles lekker zelf doen. Van het maken van gekleurde krijtpapjes tot het volgieten van vormen.

Krijtvormen die zijn gemaakt moeten nog wel drogen voordat ze uit de vormen kunnen worden gehaald hierdoor kunnen de kinderen hun stoepkrijt pas iets later af komen halen en blijven we ook wat langer op locatie aanwezig om te wachten tot de vormen voldoende zijn opgehard

Inclusief:

Workshopdag:

Prijs: € 750,- excl. btw en reiskosten

Mobiel Eendjes Vangen

De mobiele eendenvijver wordt door het centrum gereden en de vrolijke begeleider spoort de kinderen aan deel te nemen aan het spel eendjes vissen. Met behulp van de hengel vissen ze een eendje omhoog. De kleurensticker onder het eendje bepaald welke prijs is gewonnen. Bijvoorbeeld een badeendje, sleutelhanger of een zakje met iets lekkers.

Prijs € 395,-

Eendjes vangen ( vaste locatie )

Gelijk aan de bovenstaande actie alleen wordt de waterput met vijver nu in een vast decor geplaatst met extra decoratie en achtergrondbanner.

Prijs € 495,-

  

TUINTJES PLEIN

Gezellig pleintje voorzien van kunstgrasmatten, planten en bloemen. Er kunnen zaaibakken worden gevuld met aarde en bloemen of groente/fruit zaden. Aan de gezellige picknicktafels mogen bloempotjes worden gedecoreerd, daarna mag er een plantje worden uitgekozen uit het assortiment en in het potje worden gepland.

Inbegrepen:

Prijs  € 1000 excl. btw en reiskosten

 

Vogelhuisjes Workshop Plein

Decoratief workshopplein waar houten vogelhuisjes kunnen worden gedecoreerd

Het gaat om kwalitatief goede houten huisjes die ook echt gebruikt kunnen worden.

Inclusief

Prijs € 1095,- excl. btw en reiskosten

per 25 huisjes extra € 175,-

Voorjaar Fashionshow

Deze versie van de fashionshow is geschikt voor een centrum met veel modewinkels. Op deze dag staan hun collecties in de schijnwerpers maar ook andere winkels of horeca kunnen een steentje bijdragen in decor, accessoires en hapjes

Tijdens de Fashionshow staat de prachtige kleding van diverse ondernemers in “the Picture”. Ondersteund door  professionele en energieke presentatie, goede voorbereiding en een strakke regie

De Voorbereiding:

Geschatte uren/reiskosten vanaf € 500,- excl. btw

Dag van het Event:

Kosten vanaf € 1500,- excl. btw

Extra opties:

Een complete prijsopgave kunnen wij doen na inzicht te hebben in de wensen. Wij maken graag een afspraak voor een verkennend gesprek.

Bloemenworkshops

Bloementuin

Van grote planten met bloemen en uit grote blokken oase waarin bloemen zijn gestoken kunnen de kinderen bloemen plukken en hiervan onder deskundige leiding een mooi boeketje van maken. Het boeketje wordt omwikkeld met gekleurd vloeipapier en voorzien van een mooi lint. Daar kun je mee thuiskomen!

Prijs € 995,- excl. btw en reiskosten

Bloemen cupcakes / taartjes

In vrolijke stevige cupcakevormen gevuld met oase kunnen mooie zelfgekozen bloemetjes en groen worden gestoken. Ook zijn er ronde “taartvormpjes” op een onderplaatje die voorzien kunnen worden van bloemen en groen.

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten

Bloemenzeepjes

Van doorzichtige glycerinezeep, witte zeep verse bloemetjes en droogbloemen, geurtjes en cosmetische glitters maken we prachtige bloemenzeepjes. Voor iedereen is er een mooi zakje waarin ze na het drogen ( duurt ongeveer 15 minuten ) meegenomen kunnen. Tijdens het wachten kunnen de kinderen een bloemenkleurplaat inkleuren.

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten

Bloemenschilderij

In het midden van de workshopopstelling staat een prachtige boeket bloemen. Daar omheen tafels met schildersezels en aquarelverf.

Kinderen mogen het boeket na schilderen en kunnen daarbij ook gebruik maken van droogbloemen en papieren bloemetjes die ze erbij kunnen plakken. Zo ontstaat er een mooi 3d schilderkunstwerk

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten

Bloemenpers maken

Met houten plankjes, dikke elastieken, kartonnen plaatjes en papier dat vocht opneemt maken we leuke bloemenpersjes. Kinderen kunnen hierna van de tafel direct leuke bloemetjes kiezen om in de pers te doen.

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten