Uiteraard ligt de nadruk tijdens Black Friday op kortingsacties van de ondernemers. Winkelcentrum Events kan het event ondersteunen met feestelijke ballondecoraties, promotiedames en entertainment.

 

Black Friday Dobbelteam

Optie 1: Dobbel voor korting

Bij het mobiele Dobbelteam of de wandelende Dobbeltafel kunnen bezoekers van het centrum dobbelen voor kortingsbonnen ( beschikbaar gesteld door het centrum ). De hoogte van de korting wordt bepaald door het aantal ogen van de worp. Bv 5% bij worp 1 of 2 / 10% bij worp 3 of 4 / 15 % bij worp 5 / 20 of 25 % bij worp 6. Het centrum bepaald zelf welke winkels deelnemen en kan een bedrag beschikbaar stellen voor de deelnemende winkeliers om hen te compenseren.

Inbegrepen:

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten

Optie 2: Dobbel voor prijzen

Tijdens Black Friday worden er door deelnemende winkels (bij aankopen) vouchers uitgedeeld die ingewisseld kunnen worden bij het mobiele Dobbelteam of de wandelende Dobbeltafel. Hier kan vervolgens gedobbeld worden voor leuke prijzen. Het ogen van de worp bepaald welke prijs is gewonnen. Van een lekkere zwarte traktatie, een doosje chocolade, gadget tot hoofdprijs.  Het prijzenbudget is door het centrum vooraf te bepalen. Wij kopen ( indien gewenst in overleg ) op 3 of 4 plekken in het centrum de prijzen in ( of halen deze op ).

Inbegrepen:

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten 

 

 

Black Friday ballondecoratie en lopers

Ballonnenbogen Black Friday goud/zwart inclusief plaatsen

Wij maken ballonpilaren in hoogtes van 1.20 of 1.80 excl. topballon ( dit is 2.10 / 2.70 inclusief topballon )

Standaard leveren wij ballonnenbogen/pilaren in kleuren uit ons fashion, pearl, metallic assortiment. Tegen een meerprijs van 10,- per pilaar en 25,- per boog kunnen we ook leveren met reflex ballonnen.

Ballonnen met print zijn ook verkrijgbaar tegen meerprijs ( vraag een offerte )

Lopers

Wij plaatsen lopers in veel verschillende maten en materialen. De bevestiging kan met pinnen ( buiten ) tussen de trottoirtegels of watervaste ducttape ( buiten ) als dat niet mogelijk is.

Binnen gebruiken we tape in de kleur van de loper of dubbelzijdige tape.

Lopers zijn verkrijgbaar in breedtes van 1 en 2 meter en  standaard lopers ook in 4 meter breed. De lengte kunt u zelf bepalen

Mogelijkheden:

Plaatsen:

Walking Table promotie

Op ludieke wijze worden hapjes aangeboden aan het winkelend publiek. Onze walking tables zijn voor Black Friday volledig zwart of in goud/zwart beschikbaar

Prijs: € 495,- per walking table

extra tafel + tafeldame € 300,-

Walking table incl. zwarte etenwaren:

Meerprijs per tafel ( circa 400 traktaties ) € 200,-

inkoop hapjes in het centrum: budget nader te bepalen

Hapjes mogen ook door het centrum worden geleverd

Black Friday Promotie team

Ons professionele promotieteam zet uw kortingsactie of product in de schijnwerpers. Onze modellen zijn ook in te zetten om samples uit te delen, een glaasje champagne of hapjes

Inclusief:

Prijs 2 professionele modellen/ 4 uur: € 400,- excl. Btw en reiskosten/reistijd

p.p. extra: € 200,-

Promotie op rollerskates: € 50,- extra p.p.

Promotiedames in champagne outfit incl. 400 glaasjes € 650,- ( champagne zelf aanleveren )

incl. zwarte etenwaren ( verpakt ):

Meerprijs ( circa 400 traktaties ) € 200,-

prijzen excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding

Verrassingsactie Personal Shopping Assistent

Deze Personal Shopper loopt rond en verrast een aantal bezoekers door een kwartier of half uur met hen te winkelen en de aankopen af te rekenen.

Door de feestelijke outfit en tomeloze humor is de Personal Assistent een opvallende verschijning in het centrum. Daarbij proberen we zoveel mogelijk winkels te bezoeken.

Inclusief:

Presentator/Presentatrice € 495,- / Acteur € 595,-

Budget aankopen: vooraf te bepalen

  

Black Friday Kraak de Kluis

Op vertoon van een kassabon ( of andere voorwaarde ) mogen er 2 sleutels gekozen worden. Past de eerste sleutel dan wordt het spannend! Opent ook het tweede slot dan is de prijs in de kluis voor jou.

De winkans van deze actie kunnen wij naar wens aanpassen door meer of minder sleutels te gebruiken om uit te kiezen. In het beste geval is de winkans 1 op 4.  In 4 uur kunnen er maximaal 120-150 personen een kans wagen. Bij een winkans van 1 op 4 zijn er ongeveer 40 prijzen nodig en wellicht wat troostprijzen

Inclusief:

Prijzen excl. prijzenpakket:

Mogelijke extra’s

Black Icerolls van de IJsteppanyaki

Een bijzondere en spraakmakende belevenis waarbij bezoekers vol bewondering het proces van ijs maken kunnen volgen.

In Azië worden deze bijzondere ijsrolletjes verkocht als streetfood maar hier kennen veel mensen het alleen van Youtube filmpjes of van vakantietripjes.

Icerolls worden gemaakt van een basis ijsroom waaraan ingrediënten worden toegevoegd. Heerlijk vers fruit, chocolade, koekjes, caramel enz. Tijdens Black Friday gaan we uitsluitend voor de zwarte varianten.

Alles wordt op de vriesplaat met een temperatuur van -21 graden gehakt en gemengd en opgerold tot overheerlijke ijsrolletjes.

Toppings mogen worden gekozen en bezoekers kunnen daarna genieten van een tongstrelend ambachtelijk ijsje.

Black Friday Variant

Stroompunt noodzakelijk. Zowel binnen als buiten inzetbaar ( buiten mits de unit droog kan staan )

Volledig Coronaproof inzetbaar met afzethekjes en afstandmarkeringen.

Deze bijzondere ijsbeleving is inclusief:

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding

Extra opties:

 

De Marskramer

De Marskramer reist stad en land af om zijn kleine spullen te verkopen aan alle burgers. Deze spulletjes heeft hij van over de hele wereld verzameld en samen gebonden aan zijn grote mand, welke direct in het oog valt. Zo hangt er bijvoorbeeld een paraplu met grote gaten aan, of zoals hij het altijd noemt; De eerste open dak paraplu ter wereld! Of misschien heeft u wel interesse in ’s werelds kleinste schilderij, welke gemaakt is door maar liefst twee schilders! De Marskramer weet het allemaal mooi te verpakken met zijn flinke babbel, maar of zijn luxe koopwaar wel echt zoveel waard is…

Een hilarische act, welke ingezet kan worden op tal van evenementen!

Duur: 4 X 30 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 595,- excl. btw en reiskosten

Pauwer Girls

De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

4 x 40 minuten in 4 uur

Prijs € 925,- excl. btw en reiskosten

nl_NLNL