Consumenten Spellen

In het oog springende spellen in het winkelcentrum. Sfeerverhogend, leuk om naar de kijken en nog leuker om deel te nemen.

 

De Wervelwind

Mooie actie die d.m.v. statische stickers, kleuren en aangepaste banner compleet in het winkelcentrum past

Bezoekers kunnen in de cabine staan en proberen in 30 seconden zoveel mogelijk balletjes te pakken.

Hoe meer balletjes zijn gevangen, hoe groter de prijs.

Bij de actie is inbegrepen:

Prijs € 1250,- excl btw en reiskosten

Bij de actie zijn ongeveer 150 cadeautjes nodig om weg te geven ( klein en groot ). Deze kunnen wij inkopen in het centrum ( tegen meerprijs ) of kan het centrum zelf aanleveren

Rad van Geluk

Aantrekkelijke consumentenactie waarbij een groot deel van het actiebudget terug vloeit naar de ondernemers in het centrum.

De actie kun je richten op verschillende doelgroepen. Bv moeders tijdens Moederdag of alle bezoekers tijdens een jubileumactie e.d.

Op vertoon van een kassabon of op andere voorwaarde mogen bezoekers aan het rad draaien. Het is altijd prijs! Van wat lekkers tot een bosje bloemen, kortingsbon en hoofdprijs.

Binnen 4 uur kunnen er gemiddeld 240 personen aan het rad draaien en is de kans op een hoofdprijs 1 op 12 ( uitgaande van 240 prijzen is nodig:  kleur geel 80 prijzen / kleur groen 60 prijzen / kleur oranje 40 prijzen / kleur rood 40 prijzen / kleur blauw 20 prijzen )

Prijzen:

 

Reuze Dobbelspel

Ons enthousiaste team nodigt bezoekers uit om deel te nemen aan het dobbelspel met een Mega Dobbelsteen van 2 meter omtrek ( 50 x 50 cm ). Niemand gaat naar huis met lege handen.

Voor een gemiddeld centrum adviseren wij om de kar te vullen met minimaal 180 prijzen. In drukke centra is het advies 240 prijzen. Voor ieder oog van de  dobbelsteen moet een gelijk aantal prijzen beschikbaar zijn ( bv 6 x 30 prijzen of 6 x 40 prijzen ) Per getal bepaal je welke prijs mag worden weggegeven. Daarbij kun je de waarde van de prijzen ok laten variëren.

Inbegrepen:

Prijs: € 595,- excl. btw en reiskosten

 

Kraak de Kluis

Op vertoon van een kassabon ( of andere voorwaarde ) mogen er 2 sleutels gekozen worden. Past de eerste sleutel dan wordt het spannend! Opent ook het tweede slot dan is de prijs in de kluis voor jou.

De winkans van deze actie kunnen wij naar wens aanpassen door meer of minder sleutels te gebruiken om uit te kiezen. In het beste geval is de winkans 1 op 4.  In 4 uur kunnen er maximaal 120-150 personen een kans wagen. Bij een winkans van 1 op 4 zijn er ongeveer 40 prijzen nodig en wellicht wat troostprijzen

Inclusief:

Prijzen excl. prijzenpakket:

Mogelijke extra’s

Super Bingo!

Gewoon midden in het winkelcentrum aanschuiven om een rondje Bingo mee te spelen! En kans om naar huis te gaan met een prachtige prijs uiteraard ingekocht of aangeboden door het centrum.

Bij deze actie is inbegrepen:

Prijs€ 750,- excl. btw en reiskosten

Nodig zijn minimaal 12 prijzen voor 1 rijtje / 12 prijzen voor 2 rijtjes en 12 prijzen voor een volle kaart + troostprijzen voor dubbele bingo

Wij kunnen desgewenst de prijzen inkopen in het centrum tegen een meerprijs van € 125,- + budget voor de prijzen.  Uiteraard mag het centrum de prijzen ook centraal aanleveren

Raad en Win

De Raad & Win actie is voor één dag inzetbaar of kan meerdere dagen in het centrum blijven staan.

De inhoud van de transparante box is aan te passen op ieder thema. Gevuld met hartjes, paaseitjes, kruidnoten, candycanes, kauwgomballen of ??

Actie voor 1 dag:

Prijs: € 595,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding

Optionele extra’s

Actie voor langere periode

Prijs: € 795,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding

Let op! De actie moet veilig in het centrum kunnen blijven staan. Diefstal of schade brengen wij in rekening.

Optionele extra’s

 

Ballonnen Pomprace

Deze spectaculaire actie valt zeker op! Is het niet door de decoratieve opstelling, dan wel door de knallende ballonnen.

Wie pomp zo snel mogelijk zijn/haar ballon ( volledig biologisch afbreekbaar latex ) op totdat deze knalt? Een spannend spel voor iedereen!

Inclusief

Prijs: € 695,- excl. BTW en reiskosten

Het Grote Cadeaufeest

Een prachtige actie waar zowel de bezoekers als de ondernemers betrokken worden.

Centraal in het centrum staat een podium waar iedere bezoeker zijn/haar kassabon in kan wisselen voor 2 lootjes. 1 lootje gaan in de verzamelbox en 1 lootje wordt gehouden om het nummer te controleren.

Ieder uur kunnen er bonnen worden ingeleverd en is er een trekkingsronde. Totaal 4 rondes in 4 uur ( of meer als dat gewenst is )

Cadeaus kunnen door het centrum zelf geregeld worden of kunnen wij vooraf inkopen in het centrum ( budget in overleg )

Inbegrepen

Prijs: € 1250,- excl. BTW en reiskosten/reistijdvergoeding

Een prijzenpakket van 40 cadeau pakketten is aan te raden ( bv 25,- per cadeau = € 1000,- )

Extra opties: