Sinterklaas Events

Bij alle Sinterklaasactiviteiten, uitgevoerd door Winkelcentrum Events zijn eventueel aanwezige Pietjes altijd gezellige en kindvriendelijke Roetveegpietjes

Evenementenfotografie

Tijdens alle evenementen uitgevoerd door Winkelcentrum Events kunnen er door een begeleider foto’s worden gemaakt met een spiegelreflexcamera. Aan te raden tijdens een groot event met actieonderdelen op diverse plakken in het centrum. Je hebt dan ook goede beelden met een hoge resolutie na het event. Deze bestanden verzenden wij via WeTranfer.

Standaard proberen wij voor een event met een telefoon wat beelden de maken en tussendoor ( als het niet te druk is ) wat actiefoto’s ( gratis )

Prijs € 175,- voor 4 uur excl. btw

Ter info: Wij leveren uitsluitend bijzonder leuke roetveegpietjes en geen stereotiepe pieten ( ook niet op aanvraag )

Uitdeel Sinterklaastraktaties

Overheerlijke zakjes kruidnoten, Sinterklaassnoepgoed en mandarijnen worden uitgedeeld door deze vrolijke uitdeelpietjes.

Inbegrepen

Prijs: € 550,- / Pietje extra incl. traktaties € 250,-

Mobiele Spelletjespieten

Deze vrolijke spelletjespieten rijden rond met een kar vol leuke Sinterklaasspelletjes.  Onderweg vragen ze de kinderen deel te nemen aan het spel cadeautjes stapelen, chocoladeletter hengelen, schoentje zetten en een spetterend dansspel.

Inclusief geluidsbox en uiteraard heel veel lekkers om uit te delen!

Inbegrepen

Prijzen:

€ 595,- excl. Btw en reiskosten

Pietjes Polaroid fotografie

Deze polaroiddames in Pietenkostuum maken mooie direct klaar foto’s. Ze nemen opblaasbare fotolijsten mee een accessoires in thema Sinterklaas

Inbegrepen:

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten

Swingend Pieten Verrassingsteam

Dit swingende goedgeklede Pieten verrassingsteam lopen rond in het gehele centrum om alle bezoekers eens flink te verrassen. Ze dansen, zingen en delen traktaties uit. Alles met heel veel liefde en een gulle lach. Inclusief mobiele muziekbox.

Prijzen/mogelijkheden:

Komisch muziek Pietenduo ( acteurs )

2 komische pieten met een Ukelele lopen rond in het centrum. Samen maken zij muziek en zingen Sinterklaasliedjes. Kinderen mogen natuurlijk meedoen. Doordat het een wandelende act is kunnen zij zich makkelijk verplaatsen en zorgen ze dat er geen opstoppingen komen.

Beide zijn voorzien van een prachtig kostuum en brengen ontzettend veel humor en gezelligheid.

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten ( den Bosch )

Checkpieten van de Sint ( acteurs )

Complete act

Discopiet

Deze vrolijke Discopiet brengt een hoop plezier in de straten, verrast bezoekers met vrolijke Sinterklaasliedjes. Maar ze kan ook optreden op het podium.

Discopiet is niet zomaar een piet maar een Professionele Zangpiet met veel ervaring. ( kan ook presenteren )

Prijs incl. mobiele muziekbox  met microfoon / 4 uur € 695,-

Pietjes Dobbelspel

Ons beroemde en opvallende Reuze Dobbelspel kunnen wij ook in Sinterklaasthema uitvoeren. Met vrolijke pietjes die de actie begeleiden en uiteraard een prijzenpakket dat bestaat  uit chocoladeletter, banketstaven, pepernoten, marsepein en speculaas!

Ons enthousiaste team nodigt bezoekers uit om deel te nemen aan het dobbelspel met een Mega Dobbelsteen van 2 meter omtrek ( 50 x 50 cm ). Niemand gaat naar huis met lege handen.

Voor een gemiddeld centrum adviseren wij om de kar te vullen met minimaal 180 prijzen. In drukke centra is het advies 240 prijzen. Voor ieder oog van de  dobbelsteen moet een gelijk aantal prijzen beschikbaar zijn ( bv 6 x 30 prijzen of 6 x 40 prijzen ) Per getal bepaal je welke prijs mag worden weggegeven. Daarbij kun je de waarde van de prijzen ok laten variëren.

Inbegrepen:

Prijs: € 595,- excl. btw en reiskosten

   

Sinterklaas Ballonnen Pomprace

Deze spectaculaire actie valt zeker op en passen we ook volledig aan in Sinterklaasstijl! Is het niet door de decoratieve opstelling, dan wel door de knallende ballonnen.

Wie pomp zo snel mogelijk zijn/haar ballon ( volledig biologisch afbreekbaar latex ) op totdat deze knalt? Een spannend spel voor iedereen!

Inclusief

Prijs: € 695,- excl. BTW en reiskosten

De Postbode van de Sint

In deze drukke tijdens helpt Postbode Olivier de Sint maar al te graag. Met zijn steekkar met een grote jutte zak vol tekeningen, brieven en berichten loopt hij over het evenement opzoek naar de meest actuele verlanglijstjes en wensen. Hij kan nog maar net de weg zien door de enorme stapel tekeningen, brieven en berichtjes.

Heb jij een wens? Een boodschap of wil je iets doorgeven aan Sinterklaas? Bij Olivier kan het!

Samen met de kinderen zal hij hun verlanglijstje afmaken, een brief schrijven of gewoon een lieve boodschap achterlaten voor de Sint. Dit zal vervolgens in zijn grote stapel gedaan worden. Klaar voor de bezorging aan Sinterklaas!

Olivier loopt met zijn steekkar voorzien van een grote (decoratieve) jutezak erop over het winkelcentrum. De steekkar is voorzien van betoverende muziek.

Een prachtige act welke voorzien is van theaterkostuum, props en een professionele acteur.

Prijs: 795,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding v.a. den Bosch

Speeltijd: 4 x 30 minuten. (binnen 4 uur).

 

Walk Thru Sinterklaashuis

Op zoek naar een ludiek alternatief voor Sinterklaasactiviteiten in het centrum waarbij de drukte wordt verdeeld d.m.v. een vaste route.

Wij toveren bv een leeg leeg winkelpand/panden of buitenlocatie om tot een feestelijke Walk Thru. De looproute wordt aangegeven d.m.v. een rode loper

Wandelend over de loper is er van alles te zien en beleven. Zoals een bezoekje aan de Sinterklaasbakkerij, ontvangen de bezoekers heerlijke traktaties zoals warme chocomel en sinterklaaslekkernijen, kunnen ze knutselen bij  knutselpiet, een ballonfiguurtje krijgen. Goochelpiet kan de kinderen verrassen met een kleine act, danspiet met een dansje. Hoogtepunt is natuurlijk een bezoekje aan de kamer van de Sint waar er na een kort gesprekje een cadeautje wordt aangereikt.

Het Walk Thru Sinterklaashuis kan in verschillende varianten worden aangeboden, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal kinderen.

   

Prijzen

Een plan op maat kunnen wij maken afhankelijk van de wensen, tijdsduur, locatie. Stuur uw aanvraag naar info@villakabaal.nl

Het grote PietjesfestijnPlein/Pand

€ 995,- excl. btw en reiskosten

Het plein kan ook opgesplitst worden in 2 delen op 2 verschillende plaatsen ( meerprijs 150,- )

Tegen meerprijs kan buiten ( t/m windkracht 4 ) een overkapping worden geplaatst van 6 x 4 meter. Deze wordt gezekerd en verzwaard € 250,- extra

Bezoek Sint en Pieten

€ 795,- excl. btw en reiskosten

Sinterklaas en Pietenshow ( 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten ):

Sinterklaas is jarig en geeft een feestje. Hij trakteert alle kinderen op een geweldige show. De show zal plaats vinden in een leeg winkelpand of afgesloten buitenplein

Inclusief

Prijs 2 x 45 minuten € 1495,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding

Prijs 3 x 45 minuten € 1895,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding

Programmaopties:

Show 1: Interactief Pietenoptreden met dansen, grappige sketches e.d. Kinderen worden hier actief bij betrokken + Bezoek van de Sint

Show 2: TV spelshow. Leuke tv programma’s in een Sinterklaasjasje zoals “Ik hou van Spanje” of “De jongens tegen de meisjes”. Actief, vol humor en incl. muziek + Bezoek van de Sint

Show 3: Goochelshow met Magic Piet Julian. Interactieve show waarbij de kinderen op het puntje van hun stoel zitten + Bezoek van de Sint

Tegen meerprijs kunnen wij leveren:

Sinterklaas Kruidnoten Bakterras/pand

Kom erbij en maak heerlijke kruidnoten of speculaas. Deze kun je na het bakken op komen halen

Prijs: € 900,- excl. btw en reiskosten

Sinterklaas Knutselterras/pand

Kom hier een leuke Sinterklaasmijter maken, een Pietenbaret, een schoentje of stokpaardje.

Prijs: € 650,- excl. btw en reiskosten

Ballonnenpiet

Maakt leuke ballonfiguurtjes voor alle kids

Prijs: € 300,- excl. btw en reiskosten

Sinterklaas cadeautjes hengelen

Verras de bezoekers van het centrum met deze leuke kleine Sinterklaasactie. Met een hengel mag er een cadeautje uit een groot cadeau worden gehengeld ( dit cadeau is groter dan de box op de foto ) De kleur sticker op het cadeau komt overeen met een gekleurde cadeaubox. In die gekleurde cadeauboxen zijn de Sinterklaasprijzen te vinden. Te winnen prijzen zijn chocoladeletters, zakjes strooigoed, Speculaaspoppen of een leuke sleutelhanger

Verbindt het tonen van een kassabon aan deze actie om de prijzen aan kopende bezoekers in het centrum te koppelen

Prijs: 695,- excl. btw en reiskosten

Schoentje zetten

Complete actie

Prijs: € 895,- excl. btw en reiskosten

Sinterklaas Beautyterras

Extra

Sinterklaas Vossenjacht

De vrolijke vossen hebben zich verspreid door het centrum. Deelnemers kunnen zich melden bij het aanmeldpunt en ontvangen daar een deelnemerskaart en uitleg.

Bij inlevering van een volle kaart ontvangen de deelnemers een heerlijke Sinterklaastraktatie

* Luie Piet ( ligt weer ergens een dutje te doen )

* Danspiet ( laat de kinderen die haar vinden meedoen met een vrolijk dansje )

* Shopping Piet ( loopt met tassen vol, winkel in en winkel uit )

* Schoorsteenpiet ( is druk aan het oefenen met cadeautjes in de schoorsteen gooien )

* Oma Piet ( loopt met haar rollator door het centrum )

* Fotopiet ( legt alles vast op camera ( foto’s zijn na het event beschikbaar voor het centrum )

Prijs: € 1395,-

Pietenparcoursplein/pand ( met diploma )

Kinderen kunnen onder leiding van 2 lieve Spelletjespieten deelnemen aan alle onderdelen en ontvangen daarna een diploma en traktatie van Diplomapiet

Onderdelen parcours:

Prijs € 895,-

Eventuele extra’s

Sinterklaas decoratie:

Lopers

Wij plaatsen lopers in veel verschillende maten en materialen. De bevestiging kan met pinnen ( buiten ) tussen de trottoirtegels of watervaste ducttape ( buiten ) als dat niet mogelijk is.

Binnen gebruiken we tape in de kleur van de loper of dubbelzijdige tape.

Lopers zijn verkrijgbaar in breedtes van 1 en 2 meter en  standaard lopers ook in 4 meter breed. De lengte kunt u zelf bepalen

Mogelijkheden:

Plaatsen:

prijzen excl. btw en reiskosten

Warme chocolademelk en Chocoladetattoos

€ 695,- excl. btw en reiskosten

Uitsluitend Uitdeel chocolademelk € 495,-

Green Screen Sinterklaas Fotografie

Op de foto met Sinterklaas…..maar toch niet. Sint en Pieten worden gewoon in de foto gezet. Kies zelf een leuke afbeelding

Prijs v.a. € 850,- excl. btw en reiskosten

*overdekte ruimte en stroompunt nodig

Sinterklaas Entertainment op maat is ook mogelijk. Wij maken graag een offerte.

info@villakabaal.nl

Selfie Piet

Selfie Piet wandelt rond in het centrum met zijn/haar mobiele telefoon op een selfie stick. Al wandelend maakt hij/zij leuke foto’s en korte filmpjes met kleine en grote bezoekers van het centrum ( alleen met toestemming ). Het beeldmateriaal is na het event beschikbaar voor het centrum.

Prijs: 395,- excl. btw en reiskosten

Sinterklaas Workshop

Prijs: € 650,- excl. btw en reiskosten

Pietenparcours ( met diploma )

10 onderdelen van het parcours worden ( in overleg ) verspreid over 4 plaatsen in het winkelcentrum.

Alle onderdelen worden begeleid door vrolijke gympieten en afgevinkt bij deelname.

Bij inleveren van een volle kaart ontvangen de kinderen een lekkere verrassing.

Onderdelen parcours:

Totaalpakket incl.:

€ 995,- excl. btw en reiskosten

Rollende Chocolade

De uitdeelpietjes wandelen rond met een rollende serveerwagen ( gedecoreerd ). Warme chocolademelk wordt uitgedeeld met een toefje slagroom en een wolkje cacao. Een handje pepernoten erbij maar het helemaal af.

Prijs:

Sinterklaas Live Muziek

Mobiel akoestisch entertainment voor Sinterklaas. Een 2, 3 of 4 mans formatie zijn mogelijk.

Gevarieerde muziekkeuzes mogelijk bv Pop, Dance, Disco Classic, Jazz, Evergreens, maar uiteraard in deze setting vooral Sinterklaasmuziek

Mogelijkheden:

Prijs va. € 550,- excl. btw en reiskosten

Prijs va. € 750,- excl. btw en reiskosten

Prijs v.a. 875,- excl. btw en reiskosten

Het huis van Sinterklaas

Lege winkelruimte beschikbaar? Winkelcentrum Events tovert dit om tot Sinterklaashuis. Gedurende de Sinterklaasperiode kunnen er leuke activiteiten plaats vinden, ontmoeten de kinderen de Sint en Pieten, kan er worden gespeeld, geklauterd en wordt er lekkers uitgedeeld.

Inrichting:

In overleg bepalen we de openingstijden van het Sinterklaashuis en de activiteiten die er plaats moeten vinden.

Ons veelzijdig aanbod:

U kunt ook een keuze maken uit onze activiteitenpakketten:

Pakket 1:

Prijs 3500,- excl. btw / incl. reiskosten tot 30 minuten vanaf Boskoop ( bij > 30 minuten worden extra reiskosten berekend )

Pakket 2:

Prijs 5500,- excl. btw / incl. reiskosten tot 30 minuten vanaf Boskoop ( bij > 30 minuten worden extra reiskosten berekend )