Ga naar de inhoud

Superhelden en Prinsessen

Superheldendag

Een bijzonder event voor het winkelcentrum dat mits goed gecommuniceerd, gegarandeerd veel bezoekers op zal leveren.

Het event is interactief en ook educatief.

Hoe wordt je een superheld?

Onderdelen:

 • Wees wijs
 • Wees moedig
 • Wees aardig
 • Wees sterk

Dit zijn de belangrijkste kwaliteiten van onze meest geliefde superhelden en onze 4 thema’s tijdens dit evenement. Kinderen kunnen onder aanmoediging van superhelden als begeleiders, stempels verdienen, elke activiteit heeft een andere focus. Bij deelname vol inzet verdienen zij een cape, om zo aan iedereen te laten zien hoe talentvol en superheldwaardig zij zijn.

Wees wijs

 De kids gebruiken bij deze activiteit hun wijsheid om de puzzels en spellen op te lossen.

Wees moedig

Voelboxen. Boxen met eigenlijk iets niet zo engs erin, maar zonder te weten wat erin zit toch wel spannend. We plaatsen een aantal boxen met elk een ander voorwerp of materiaal erin. Kinderen mogen één voor één, als ze durven ;), gaan voelen en raden wat het zou kunnen zijn. Het juist raden levert bonuspunten op, maar ook door slechts te durven kan een stempel worden verdiend!

Wees aardig

Een lief gebaar, daarmee kom je al heel ver. Hierbij laten wij de kinderen een persoon uitkiezen om een lief berichtje voor te schrijven of tekening voor te maken. Vervolgens wordt het vastgemaakt aan een mooie bloem en kunnen zij dit als cadeautje geven, of dat nou voor hun ouder(s), verzorger, broer of zus, juf, beste vriend, grootouders, of misschien zelfs voorbijganger is. Een leuke bezigheid voor de kinderen, waarbij zij ervaren hoe fijn het is een ander iets cadeau te doen, een lief gebaar dat veel plezier opleverd.

Wees sterk

 We maken gebruik van een obstakel parcours om de kids fysiek uit te dagen. Dit kan zowel een kleine opblaasbare attractie zijn of een tapijtrol met daarop verschillende hindernissen die de kinderen moeten bedwingen.

Einddoel

Na het afronden van alle 4 de activiteiten kunnen de kinderen hun volle stempelkaart tonen en ontvangen zij hun welverdiende superhelden cape. Hier wordt een grote sticker opgeplakt  met een quote: vb: ‘Winkelcentrum …… Superheld’. Zo maak je andere bezoekers of mensen rond het winkelcentrum ook nog eens nieuwsgierig naar wat voor leuks er gaande is.

Inbegrepen:

 • Start / eindpunt: uitdeel deelnamekaartjes, uitgifte superheldencapes met sticker. Incl. begeleider
 • Onderdeel 1: Wees Wijs. Inclusief begeleider in superheldenkostuum en grote tafel met puzzels zoals: Zoek de verschillen, superhelden doolhof, puzzelen e.d.
 • Onderdeel 2: Wees moedig. Inclusief begeleider in superhelden kostuum, tafel met superhelden voelboxen
 • Onderdeel 3: Wees aardig. Inclusief begeleider in superheldenkostuum, bloemen of iets anders om weg te geven, kaartjes en papier om een lieve boodschap op te schrijven of een tekening op te maken
 • Onderdeel 4: Wees Sterk. Incl. begeleider in superheldenkostuum en parcours met obstakels
 • 200 rode superheldencapes (handgemaakt) + 200 stickers

Het complete programma kunnen wij aanbieden voor € 2.750,- excl. btw en reiskosten

Het Nieuwe Koninklijk

Een bijzonder koninklijk evenement. Voor iedereen geschikt en zo zoet of stoer als je maar wilt. Door deel te nemen aan alle activiteiten beleven kinderen en ouders een ochtend of middag vol plezier en is er veel activiteit in het centrum.

Onderdelen:

 • Boogschieten met ‘Merida’
 • Schilderen met ‘Rapunzel’
 • Dansen en muziek maken met ‘Aladdin en Jasmine’

Boogschieten met ‘Merida’ de Schotse Strijdster

 Met kidsproof pijlen mogen de kinderen proberen zoveel mogelijk punten te behalen. Merida moedigt hen aan tijdens dit uitdagende spel.

Schilderen met ‘Rapunzel’ de Meester Kunstenares

 We stellen een tafel op met schilders artikelen om de kids, onder begeleiding van meester kunstenares ‘Rapunzel’, lekker creatief bezig te laten zijn en zo een mooi schilderij te maken die ze na afloop kunnen meenemen. Een klein schildersdoek wat versierd kan worden met verf, glitter, stickers en meer.

Dansen en muziek maken met ‘Aladdin en Jasmine’

 Laat de kinderen, maar ook andere bezoekers, meeswingen met het muzikale Arabische duo. Mooi gekleed en met melodieuze tunes brengen zij het hele centrum in een goede sfeer. Naast dansen op een vaste plaats is er ook ieder uur een swingende parade waarbij de kinderen die in het centrum zijn mogen aansluiten.

Naast de muziek is er ook een kar vol muziekinstrumenten die de kinderen die meelopen mogen gebruiken of bellydance doeken voor om de heupen. Superleuk natuurlijk als de kinderen die meelopen ook verkleed zijn! Mogelijk kunnen zij zelfs nog heerlijk oosterse hapjes uitdelen tijdens de parade

Inbegrepen:

 • Boogschieten met Merida: incl. Prinses Merida, boogschieten voor kinderen (professioneel en veilig materiaal in een leuke opstelling).
 • Schilderen met Rapunzel: incl. prinses Rapunzel, workshop opstelling en ruim voldoende schildersdoeken/tafelezels/alle benodigde materialen + passende decoratie
 • Dansen met Aladdin en Jasmine: Prinses Jasmine en Aladdin, muziek, materialen voor de Parade (muziekinstrumenten, glittervlaggen, pluche olifant, kar met muziekbox, schalen voor oosterse hapjes)
 • Reiskosten/reistijdvergoeding

Prijs € 1995,- excl. btw en reiskosten

Mogelijke extra opties:

 • Kinderschminken
 • Glittertattoos
 • Fotografie

 Kom verkleed!

Zeker kunnen wij de kinderen aanmoedigen om verkleed te komen tijdens dit evenement, als prins of prinses of een ander koninklijk figuur wat zij liefhebben.

schmink vuelta winkelcentrum events