Tijdens alle evenementen uitgevoerd door Winkelcentrum Events kunnen er door onze fotograaf foto’s worden gemaakt. Deze bestanden verzenden wij na het evenement via WeTranfer of en plaatsen een fotoboek op onze facebookpagina dat u kunt delen

Prijs € 200,- voor 4 uur excl. btw

Interactief Straattheater

Interactief straattheater is niet alleen grappig om naar te kijken maar ook leuk om mee te communiceren. We prikkelen nieuwsgierigheid, spelen op uw gevoel voor humor, improviseren en lokken reacties uit. En voordat u het weet, raakt u betrokken in een van onze vrolijke acts!

Want écht plezier maak je niet alleen vóór, maar ook samen mét de mensen!

”Compliment Brenger”

Bezoekers kunnen bij de complimentbrenger een compliment, warme boodschap of lieve woorden opschrijven en in een van de grabbelballen doen. Deze komen samen in een grote grabbelbox waar de schrijver dan ook weer een bal mag pakken en het compliment mag houden.

De act bestaat uit een acteur in een mooi rood portiers kostuum met een grote kist op een steekwagentje. Hierdoor is de act mobiel. Daarnaast zal de act begeleid worden met vrolijke, liefdevolle klanken.

Een act die zal zorgen voor verbinding en wie weet zelfs een stille aanbidder…

4 x 30 min. Prijs: 795,- ex. reiskosten/reistijdvergoeding vanaf den Bosch

”De liefdesmeter” 

Bij de liefdesmeter zullen koppels een echte liefdestest ondergaan bij Dr. LOVE. Hoe sterk is hun band? Hoe ver gaat de liefde en uit hoeveel procent bestaat hun liefde? Het koppel zal samen hun hand leggen op de liefdes meter welke met veel toeters en bellen een resultaat geeft.

Dr. LOVE loopt met zijn lovemeter door het winkelcentrum en zal op humoristische wijze de liefde meten bij de passanten.

4 x 30 min. 795,- ex. reiskosten/reistijdvergoeding vanaf den Bosch

”Zoltar” 

Wat is er mooier dan je toekomst te laten voorspellen, dit kan bij de grote Zoltar! Diverse ouderwetse kermissen heeft The great Zoltar afgereisd is nu beland op het winkelcentrum. Passanten worden door een nostalgische kermisklant aangesproken. Klaar om je toekomst te laten voorspellen? Leef je op een roze wolk, kom je de ware liefde tegen of zal toch je toekomst een flat met 50 katten worden? Wie zal het zeggen? De bezoeker gaat voor de oude Kermiskast staan en de grote Zoltar verschijnt en voorspelt…

Tijdens deze hilarische act zal de 1001 Zoltar diverse toekomstvoorspellingen doen. Na afloop krijgt de bezoeker een kaartje mee met daarop zijn of haar voorspelling.

4 x 30 min. Gespeeld door 2 acteurs. 1295,- ex reiskosten/reistijdvergoeding vanaf den Bosch

Kermiskast is een imposant stuk van +/ 220 hoog x 1 meter breed. Deze act kan op één locatie gespeeld worden.

”Serenade”

Een zanger/zangeres in jaren 20 stijl loopt rond met een rijdende tafel met daarop een ouderwetse radio. Bezoekers worden persoonlijk benaderd met de vraag of de zanger/zangeres een liedje voor diegene mag zingen. De bezoeker mag zelfs een keuze maken. Dit nummer zal via de oude radio worden opgezocht en persoonlijk tot diegene gezongen worden. Een act in een prachtig jaren 20 kostuum, live zang en een persoonlijke touch.

Het repertoire wordt aangepast aan ieder gewenst thema

4 x 30 min in 4 uur

Prijs: 895,- excl 0,25 cent reiskosten en reistijdvergoeding vanaf den Bosch

 

De Postbode van ……………..

In deze drukke tijden helpt Postbode Olivier Cupido/ Sinterklaas/ de Kerstman maar al te graag. Met zijn steekkar met een grote jutte zak vol brieven en berichten loopt hij over het evenement opzoek naar de meest actuele beriechten en wensen. Hij kan nog maar net de weg zien door de enorme stapel brieven en berichtjes.

Heb jij een wens? Een boodschap of wil je iets doorgeven? Bij Olivier kan het!

Olivier loopt met zijn steekkar voorzien van een grote (decoratieve) jutezak met een gigantische stapel brieven erop. De steekkar is voorzien van betoverende muziek.

Een prachtige act die voorzien is van theaterkostuum, props en een professionele acteur.

Prijs: 795,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding vanaf den Bosch

Speeltijd: 4 x 30 minuten.

 

Speeldoosje

Wanneer men aan de opwindsleutel draait komt het speeldoosje tot leven, magische klanken vullen de lucht en de notenkraker komt tot leven. Alsof een sprookje ontwaakt… De magie blijft wanneer zij een dansje zal maken, maar voor je het weet komt het beeld weer tot stilstand en is het sprookje afgelopen.

Het Speeldoosje is een interactieve act waarbij kinderen zelf de reuze opwindsleutel moeten omdraaien om de notenkraker in beweging te zetten. De act bevat geluidseffecten en muziek.

Speeltijd: 3 x 40 minuten (binnen 4 uur)

Prijs: 645,- excl. btw en reiskosten/reistijdvergoeding va den Bosch

 

De Magische Kwakzalver

Mobiele act

Al uw pijntjes en kwaaltjes worden opgelost door deze eigenaardige persoonlijkheid.. zegt hij. Deze vreemde kwakzalver probeert zijn speciale wonderwater te slijten aan iedere passant voor een, naar zijn idee, schappelijk prijsje. Om zijn verhaal kracht bij te zetten zal hij gebruik maken van onverklaarbare middelen. U zult zien, het wonder water werkt!

De Kwakzalver is een loopact en daardoor geschikt voor vele evenementen.

Duur: 4 X 30 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 675,- excl. btw en reiskosten

De Marskramer

mobiele act

 De Marskramer reist stad en land af om zijn kleine spullen te verkopen aan alle burgers. Deze spulletjes heeft hij van over de hele wereld verzameld en samen gebonden aan zijn grote mand, welke direct in het oog valt. Zo hangt er bijvoorbeeld een paraplu met grote gaten aan, of zoals hij het altijd noemt; De eerste open dak paraplu ter wereld! Of misschien heeft u wel interesse in ’s werelds kleinste schilderij, welke gemaakt is door maar liefst twee schilders! De Marskramer weet het allemaal mooi te verpakken met zijn flinke babbel, maar of zijn luxe koopwaar wel echt zoveel waard is…

Een hilarische act, welke ingezet kan worden op tal van evenementen!

Duur: 4 X 30 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 675,- excl. btw en reiskosten

Monsieur Horreur

mobiele act

Monsieur Horreur is een wel hele chique griezel! Hij is geen vampier, weerwolf of zombie. Nee, hij is Monsieur Horreur! Hij sluipt rond, niet opzoek naar slachtoffers, nee hij is opzoek naar nieuwe vrienden!

Uit zijn donkere landhuis geslopen spreekt deze rare kwibus niet maar gebruikt hij een wonderlijke mimiek. Een echte (Halloween) griezel act!

Duur: 4 X 30 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 675,- excl. btw en reiskosten

Lakeien van ’t Hof

Mobiele act

Deze twee lakeien zijn chiquer dan chique, ze zijn de crème de la crème en ze zullen er alles aan doen om het u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Echter gaat het met deze heren niet altijd zoals gepland en nemen ze het werk soms misschien iets te serieus. Een charmante verschijning die inzetbaar is op tal van evenementen, denk aan winkelcentra, braderieën of misschien als ontvangst bij uw restaurant!

Duur 4 x 30 minuten

aantal personen: 2 acteurs

Prijs: € 795,- excl. btw en reiskosten

Pauwer Girls ( mobiel )

De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

4 x 40 minuten in 4 uur

Prijs € 875,- excl. btw en reiskosten

Sinterklaasacts

  

Komisch muziek Pietenduo ( acteurs )

2 komische pieten met een Ukelele lopen rond in het centrum. Samen maken zij muziek en zingen Sinterklaasliedjes. Kinderen mogen natuurlijk meedoen. Doordat het een wandelende act is kunnen zij zich makkelijk verplaatsen en zorgen ze dat er geen opstoppingen komen.

Beide zijn voorzien van een prachtig kostuum en brengen ontzettend veel humor en gezelligheid.

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten ( den Bosch )

Checkpieten van de Sint ( acteurs )

Complete act

KERSTACTS

  

De enige echte Kerstman ( mobiel )

Als je onze Kerstman ziet zal je verbaasd staan van de details en unieke uitstraling. Met zijn fonkelende oogjes zal hij iedereen begroeten met een flinke “HO, HO, HO”.

Door onze ruime ervaring weet de Kerstman iedereen te verwonderen en door het grote improvisatietalent weet hij aan elk bezoek een unieke twist te geven.

Wist je dat deze Kerstman O.A. bekend is van de nationale Kerstintocht in Maastricht?

Duur: 4 X 45 minuten

Aantal personen: 1 acteur

Prijs: € 595,- excl. btw en reiskosten

Kerstman in Kerst-decor ( vaste plaats )

Al zittend op zijn prachtige Kerst-troon, omringt door een heleboel cadeautjes en vrolijke Kerstmuziek zal de Kerstman tijd maken voor iedereen.

Prijs € 895,- excl. btw en reiskosten

De Kerstman verteld ( vaste plaats )

De enige echte Kerstman leest vanuit zijn magisch kerstboek de prachtigste Kerstverhalen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de cadeautjes eigenlijk onder de boom komen? Of ken jij het verhaal al van Rudolph die ooit bijna met de slee uit de lucht is gevallen? De Kerstman verteld het je allemaal in geuren en kleuren!

Al zittend op een klein hout boomstronkje zullen de kinderen met open mond luisteren naar alle prachtige verhalen die de enige echte Kerstman te vertellen heeft. Zijn er misschien vragen? Of wil je echt iets weten over de Kerstman? Geen probleem, de Kerstman heeft op alle vragen een passend en sprookjesachtig antwoordt!

In deze interactieve act waant iedereen zich in een prachtige kerstwereld. De Kerstman zal de verhalen vertellen in een schitterend decor en bijgestaan worden door prachtige achtergrond muziek, welke de kerstsfeer helemaal compleet zal maken.

Deze act speelt versterkt zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige verhalen.

Duur: 4 X 30 minuten

Prijs: € 895,- excl. btw en reiskosten

  

De Kerstman met Magische Kerstelf

mobiele act

Een prachtige Kerstman, samen met zijn magische Kerstelf. Met zijn fonkelende oogjes zal de kerstman iedereen begroeten met een flinke “HO, HO, HO”. Dit in combinatie met een prachtige Kerstelf, zorgt voor de ideale Kerstsfeer op elke gelegenheid.

Door onze ruime ervaring weten de Kerstman en de Kerstelf iedereen te verwonderen en door het grote improvisatietalent weten zij aan elk bezoek een unieke twist te geven. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan hoog in het vaandel.

Alle kostuums en haarwerken zijn met de grootste zorg gemaakt. Dit maakt een ontmoeting met de Kerstman met zijn Kerstelf tot een complete beleving.

Duur: 4 X 45 minuten

Aantal personen: 2 acteurs

Prijs: € 795,- excl. btw en reiskosten

Kerstman met Kerstelf in Kerst-decor ( vaste plaats )

Al zittend op zijn prachtige Kerst-troon, omringt door een heleboel cadeautjes en vrolijke Kerstmuziek zal de Kerstman tijd maken voor iedereen.

Prijs € 1095,- excl. btw en reiskosten

De Kerstelf Vertelt.. ( vaste plaats )

 De enige echte hoofd-kerstelf van de Kerstman verteld vanuit zijn magisch kerstboek de prachtigste Kerstverhalen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de cadeautjes eigenlijk onder de boom komen? Of ken jij het verhaal al van Rudolph die ooit bijna met de slee uit de lucht is gevallen? Hoofd-kerstelf Bastein verteld het je allemaal in geuren en kleuren!

Al zittend op een klein hout boomstronkje zullen de kinderen met hun mond open luisteren naar alle prachtige verhalen die Kerstelf Bastein te vertellen heeft. Zijn er misschien vragen? Of wil je echt iets weten over de Kerstman? Geen probleem, Hoofd-kerstelf Bastein heeft op alle vragen een passend en sprookjesachtig antwoordt!

Met deze interactieve act waant iedereen zich in een prachtige kerstwereld. Kerstelf Bastein zal de verhalen vertellen in een schitterend decor en bijgestaan worden door prachtige achtergrond muziek, wat de kerstsfeer helemaal compleet zal maken.

Deze act speelt versterkt zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige verhalen.

Duur: 4 X 30 minuten

Prijs: € 895,- excl. btw en reiskosten