Ga naar de inhoud

Gave grondschilderingen door Kunstenares Rianne te Kaat

Een 3D grondschildering is een interactief kunstwerk. Het lijkt alsof er bijvoorbeeld een gat in de grond zit of er lijkt daadwerkelijk iets op de grond lijkt te staan. Ga op de schildering poseren en het lijkt net alsof je het echt kunt aanraken. Denk aan de poserende mensen bij de Toren van Pisa. Dit werkt bijna hetzelfde! Een bijzondere kunst, want op de gehele wereld zijn er maar zo’n 40 artiesten die het kunnen.


Een 3D schildering is in 3D te zien vanaf één punt: het kijkpunt. Ga op dit punt staan, kijk door de camera van je mobiel en de schildering lijkt tot leven te komen! Foto’s worden veel gedeeld op social media. Je kunt er een win-actie van maken en mensen uit te nodigen hun foto’s te delen op social media met een door jouw gekozen #. ”De beste foto’s winnen dan…”. Een 3D schildering wordt voor veel commerciële doeleinden gebruikt en ingezet als marketing stunts. Het is een echte eye-catcher en er wordt veel over gepraat.


Met een 3D schildering kun je extra aandacht geven aan jouw evenement, een (nieuw) product, attractie of om je park wat op te fleuren. Je klanten of bezoekers nemen dan een mooie (foto) herinnering mee naar huis. Deze schilderingen worden ook regelmatig gemaakt om meer mensen naar een stad of dorp toe te trekken met bijvoorbeeld een reeks schilderingen. Mensen kunnen dan een route lopen, waar de locale ondernemers ook heel blij mee zijn!


Live act: Naast dat het erg leuk is om met de schilderingen op de foto te gaan, trekt ook het live proces extra bekijks. Mensen blijven even staan en zijn benieuwd wat er precies gebeurd. Vaak komen ze later nog weer even terug om de voortgang te bekijken. Het brengt mensen bij elkaar. Ze zijn geïnteresseerd, stellen vragen en maken ook vaak een praatje met elkaar.


Een een schildering kan buiten, maar ook binnen gemaakt worden. Bijvoorbeeld op sticker die later ook weer te verwijderen is.


Let er wel op dat je een vergunning nodig hebt, als een schildering op openbare grond geschilderd moet worden. 


Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het kunstwerk en eventuele extra’s.
Vanaf circa € 800,- per dag/kunstwerk excl. btw en reiskosten


Interesse? Stuur een mail naar info@villakabaal.nl

Rianne te Kaat Grondschilderingen Winkelcentrum Events
Rianne te Kaat Grondschilderingen 2 Winkelcentrum Events