Marketing en Promotie

Naast het organiseren van interactieve evenementen moet dit uiteraard ook gepromoot worden. Dit kan zowel offline als/en online.

Onze vormgever gaat graag aan de slag met passend promotiemateriaal.

Daarnaast is het natuurlijk van belang om klanten aan u te binden en uw website en social media spannend en aantrekkelijk te houden. Bij ons kunt u dan ook terecht voor

Prijzen zijn op maat en afhankelijk van de wensen.

Prijsindicatie:

Fotoshoot/Content ophalen

Voor het maken van posts op social media zijn goed fotomateriaal nodig en mooie verhalen. In een paar uur tijd halen een fotograaf en reporter deze op in het centrum.

Prijsindicatie:

Jaarprogramma of Kwartaalprogramma Winkelcentrum Events

Een Jaarprogramma of Kwartaalprogramma bij ons afnemen kan een veilige en vaak voordelige keuze zijn.

Naast dat u verzekerd bent van de mooiste activiteiten ( last minute is vaak niet alles meer beschikbaar ) is het vaak mogelijk om een voordeelpakket aan te bieden. Wij rekenen niet met vaste kortingspercentages maar kijken naar wat mogelijk is. Dit is afhankelijk van de omvang van het pakket en het soort activiteiten.

Graag gaan wij met u om de tafel zitten en bespreken uw wensen. Wilt u liever eerst een mooi voorstel ontvangen? Stuur dan een mail naar info@villakabaal.nl met uw wensen.

Projecten op maat organiseren zijn daarbij zeker mogelijk. Wij laten onze creativiteit graag de vrije loop om mooie en unieke events te maken

 

Interesse: contact Hélène van der Lecq o6-34846881/ 0172-212030 / info@villakabaal.nl