Kinder-DJ op evenement

Met een Kinder-DJ voeg je een hele nieuwe dimensie toe aan het evenement! De disco sfeer van een Kinder-DJ is aansprekend voor de hele familie. De Kinder-DJ  heeft een breed scala aan muziek en activiteiten tijdens de kinderdisco.

De Kinder-DJ presenteert een combinatie van disco, entertainment en spelletjes

Tijdens de disco heeft de Kinder-DJ de microfoon veelvuldig in handen: hij is constant bezig met de groepsdynamiek en betrokkenheid van alle kinderen. De muziek en spelletjes worden constant aangepast op de aanwezige kinderen. Zijn er vooral kleine kinderen? Dan zal je voornamelijk minidisco liedjes als Tsjoe Tsjoe Wa en dansen met Tante Rita horen. Zijn de kinderen ouder? Dan hoor je vooral top 40, muziek van Fortnite en andere trends. En bij een gemeleerd publiek? Dan komt de Kinder-DJ nog meer tot zijn recht. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij een kind van 12 tóch mee kan laten doen met een liedje van K3 of de minidisco.

De show van Kinder-DJ ziet er altijd awesome uit! Buiten leveren we de kinderdisco in een speciaal ontworpen kinderdisco-tent. Een echte publiekstrekker. Voor shows binnen hebben we een mooi decor ontworpen in dezelfde stijl.

Prijzen vanaf circa 550,- voor 4 uur excl. btw en reiskosten