Sportieve thema bootcamps voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Denk hierbij aan geheim agent, ninja maar ook aan pietenbootcamp, winter wonderland en Halloween.

Onze missie is een gezonde leefstijl cool maken voor kinderen! Onze ervaring is dat kinderen dit ontzettend leuk en uitdagend vinden en wij hebben er zelf ook veel plezier in.

Voorbeelden van parcoursen in thema ( maar deze zijn ook op maat te maken )

Het brandweerparcours:

De kinderen beginnen met het slepen van een zware band met gewichtjes naar leeftijd. Een brandweerman moet natuurlijk mensen uit een huis kunnen slepen wanneer er brand is. Daarna springen de brandweermannen heen en weer over een touw om de vlammen te kunnen ontwijken. De brandweermannen schoppen 3 keer tegen een kussen aan om te laten zien dat zij sterk genoeg zijn en sprinten om hun snelheid aan te tonen naar een bal. Vervolgens lopen de brandweermannen met de bal over een aantal obstakels heen zodat zij ook trainen hun weg naar buiten te vinden wanneer het chaos is. Als laatste pakken de brandweermannen een bekertje water uit een emmer en houden deze op hun hoofd. Zo balanceren zij een stukje om vervolgens de brand te kunnen blussen.

Het geheim agentenparcours:

De kinderen beginnen met het zeggen van hun agentennaam. Vervolgens sprinten zij een stukje en gaan over een paar obstakels heen om te laten zien dat zij de boeven goed achterna kunnen rennen. De agenten gaan vervolgens in onze blauwe pakken waarin zij (bijna) niks kunnen zien een stukje lopen om te laten zien dat zij zich goed kunnen vermommen en ongemerkt achter boeven aan kunnen sluipen. Zij slaan 3 keer tegen een kussen om hun vechttechniek te tonen en dan gaan zij naar de parachutes. Met een parachute op hun rug rennen de agenten een stuk, want het kan zo maar zijn dat je als agent uit een vliegtuig moet springen. Als laatste gaan de agenten gericht op een punt schieten met een bal om te laten zien dat zij goed kunnen mikken.

Het pietenparcours:

Tijdens ons pietenparcours of pietenbootcamp leren de kinderen alles wat een echte piet moet kunnen, want ook dit jaar zijn er weer natuurlijk hulppieten nodig! De hoofdpiet kijkt mee via een speciale geheime camera 😉 en stuurt ons berichten via het geheime horloge zodat de kinderen weten of zij goed op weg zijn. De kinderen leren balanceren zodat ze over daken kunnen lopen, goed gooien in verband met de pepernoten maar natuurlijk ook goed vangen. Daarnaast moeten pieten erg snel, sterk, slim en stoer zijn dus gaan we: rennen, vliegen, boksen, touwtrekken en veel samenwerkspelletjes doen. Uiteraard gaan we ook speuren naar kwijt geraakte pakjes/spullen. De kinderen ontvangen na afloop een echt pietendiploma.

Prijsindicatie

  • Bootcamp-parcours 4 uur
  • volledig en vakkundig begeleid
  • thema aan te passen naar wens

Prijs vanaf € 450- excl. btw en reiskosten