Tijdens alle evenementen uitgevoerd door Winkelcentrum Events kunnen er door onze fotograaf foto’s worden gemaakt. Deze bestanden verzenden wij na het evenement via WeTranfer of en plaatsen een fotoboek op onze facebookpagina dat u kunt delen

Prijs € 200,- voor 4 uur excl. btw

Beauty Kinder Terras

Beauty terras waar 1 of meerdere onderdelen worden aangeboden. Keuze uit:

4 uur / max 3 onderdelen / 2 begeleiders € 395,-

Per onderdeel / begeleider extra / 4 uur € 195,-

excl. btw en reiskosten

Ballonartiest

De ballonnenartiest maakt mooie en grappige ballonfiguurtje voor alle kids. Zoals hondjes, bloemen, zwaarden, dieren en kroontjes.

€ 495,- excl. btw en reiskosten / reistijdvergoeding

 

Springplezier!!

Diverse leuke springkussens zijn beschikbaar. Onze kussens worden uitsluitend geleverd inclusief op en afbouw en begeleiding. Dit ivm de veiligheid van de kinderen. Alle kussens zijn gecertificeerd:

     

Bubble Park Caribbean

Deze opvallende attractie zorgt al gelijk voor een zomerse sfeer op het plein. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met prachtig schuim dat de Bubble machine doorlopend maakt. Spelen met schuim is leuk maar de opblaasbare ballen en figuren maken het natuurlijk extra leuk. Het schuim dat wordt gemaakt is ook nog eens onschadelijk voor het milieu!

Deze attractie is inclusief:

Prijs 595,- compleet verzorgd

 Kinderattracties

Diverse leuke attracties zijn beschikbaar. Onze attracties worden uitsluitend geleverd inclusief op en afbouw en begeleiding. Dit ivm de veiligheid van de kinderen. Alle attracties zijn gecertificeerd:

nl_NLNL