Kids Technology Experience is een evenement waarbij kinderen ( en ouders ) kennis maken met veel vormen van techniek. Van hypermodern tot oude technieken van vroeger.

Kids Technology Experience is naar eigen inzicht samen te stellen met onderdelen naar keuze. Zo past dit evenement in ieder centrum en bij elk budget.

Game experience

 

Race simulator

3D race Simulator waarbij je met 2 seats kunt racen tegen elkaar op 1 groot scherm. Voor deze simulator moeten kinderen wel een minimale lengte hebben maar bij papa of mama op schoot kan natuurlijk ook!

Prijzen:

Thema Games

Thema games met Kinect technologie waardoor er gespeeld wordt door te bewegen. Beschikbaar in bv dans, bowling, skiën, voetbal, racen of tennis. Geschikt voor kinderen vanaf 5/6 jaar.

Prijzen:

Virtual Reality

Virtual Reality is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar ( ivm de pasvorm van de bril ). Maar ook is VR erg geschikt om aandacht mee te trekken. Veel bezoekers hebben nog niet eerder een ervaring met deze techniek gehad. Met VR kunnen we leuke dingen doen van demo’s tot games

Prijzen:

Formule 1 Simulator

Met deze real size Formule 1 Simulator heeft u de unieke mogelijkheid om niet alleen in een echte Formule 1 auto te zitten, maar ook te racen. Met een ruime cockpit kan iedereen plaatsnemen in deze realistische F1 Simulator.

Prijzen:

Robot Experience

Met mini robots en Robot auto’s mag er gespeeld worden in de Robot Experience Area.

Prijs: 595,- excl. btw en reiskosten

Space Experience

Astronaut:

Prijs: € 395,- excl. btw en reiskosten

Bijpassende achtergrondbanner “Space” in frame ( voor fotomomenten) € 100,-

Astronauten Trainer

Deze astronautentrainer werd vroeger gebruikt om astronauten om te leren gaan met desoriëntatie. Beleef dit gevoel ook! Geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. Deze astronautentrainer is een origineel exemplaar. Een prachtige publiekstrekker!

Prijs 4 uur incl. plaatsing en 2 begeleiders: € 2750,- excl. btw

Space Springkussen

Gaaf Space springkussen inclusief begeleiding

€ 350,-

Spacecraft

Deze leuke Spacecraft plaatsen wij op locatie samen met een grote bak stiften en begeleider

Prijs € 395,- excl. btw en reiskosten

raket extra € 50,-

Old Technic Experience

Hoe werkten de technieken van vroeger. Maak kennis met machines en gebruiksvoorwerpen van vroeger, probeer ze uit en vraag jezelf af waar ze voor bedoeld waren.

Prijs 595,- excl. btw en reiskosten

Het is mogelijk de gebruiksvoorwerpen te plaatsen in een oude setting ( bv huiskamer/keuken van vroeger ): prijs op aanvraag

Lab Experience

Educatief en spannend Event voor kinderen.

KinderLAB wordt aangeboden in de vorm van een test-en-doe-parcours van 30 minuten waar telkens 12 kinderen aan deel kunnen nemen.

Nadat zij zijn voorzien van laboratoriumjas en veiligheidsbril worden er testjes uitgevoerd:

Daarna wordt er een doe-activiteit gekozen keuze uit:

Na afloop ontvangt elke deelnemer een KinderLAB-diploma en uiteraard krijgt iedereen het zelfgemaakt product mee naar huis.

Bij KinderLAB is het volgende inbegrepen:

Prijs € 1295,- excl. btw en reiskosten.

Creative Experience

Robotjes maken van blik

Maak van lege blikken, doppen, kurk en andere materialen jouw unieke robot

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten

Maak je eigen zenuwspiraal

Leerzame technische workshop waarbij we een eigen zenuwspiraal gaan maken mbv  een batterij, lampje, koperdraad en stroomsnoertjes

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten

Suikerhuisjes

Workshop waarbij constructie techniek centraal staat. Er worden huisjes gebouwd van suikerklontjes met cement van een papje van suiker en water.

Prijs € 695,- excl. btw en reiskosten